Modelspoorparty op afspraak – 1 mei

Zaterdag 1 mei organiseren we weer een Modelspoorparty. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn, kunt u een tijdslot reserveren. Max. 2 personen per reservering. Bij goed weer zetten we ook spullen buiten en kunt u voor en na uw tijdslot hier nog even rondkijken.

Klik hier om een tijd te reserveren.

Overige beurzen

Modelspoorparty op afspraak – 24 april

Zaterdag 24 april organiseren we weer een Modelspoorparty. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn, kunt u een tijdslot reserveren. Max. 2 personen per reservering. Bij goed weer zetten we ook spullen buiten en kunt u voor en na uw tijdslot...

Modelspoorparty op afspraak – 29 mei

Zaterdag 29 mei organiseren we weer een Modelspoorparty. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn, kunt u een tijdslot reserveren. Max. 2 personen per reservering. Bij goed weer zetten we ook spullen buiten en kunt u voor en na uw tijdslot...